Tornádó Csehország / Képtár - Időkép - Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási károkat hozzátette:

Tornádó Csehország / Képtár - Időkép - Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási károkat hozzátette:. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és házakat zúzott szét. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Elmondása szerint a mentők megkezdték a megrongált házak átkutatását, és pontosabb számokat valószínűleg csak a. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott.

Már egy hete minden nap havas zivatarok, viharok alakulnak ki tőlünk nyugatra, északnyugatra. Miközben csehország és szlovákia határán tornádó pusztított, németországban és ausztriában jégeső tarolt. Hasonlóan néznek ki a tornádó által sújtott települések is. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási károkat hozzátette: A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de „egy tornádó vágott át a falun, földig rombolta a település felét, csak a külső falak maradtak, tető és ablakok nélkül.

Videón a pusztítás: falvakat tett a földdel egyenlővé a ...
Videón a pusztítás: falvakat tett a földdel egyenlővé a ... from hirtv.hu
Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén. Tornádó csapott le csehország és szlovákia határán. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, eddig 200 sérültről számoltak be a hatóságok, de halálos áldozatok is vannak. A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de „egy tornádó vágott át a falun, földig rombolta a település felét, csak a külső falak maradtak, tető és ablakok nélkül. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő, tornádó csapott le az országra. Rengeteg a sérült, hatalmas az anyagi kár! A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a templomtornyot és elvitte a tetőt. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási károkat hozzátette:

Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, eddig 200 sérültről számoltak be a hatóságok, de halálos áldozatok is vannak.

Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. A felhőtölcsér pusztításáról számos felvétel érkezett. A templomnak nincs se tornya, se. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, eddig 200 sérültről számoltak be a hatóságok, de halálos áldozatok is vannak. A tornádó sújtotta településekre osztrák és szlovák mentőautók érkeztek, bécs két mentőhelikoptert is küldött a csehek megsegítésére. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. Antonín tesarík, a hodoníni kórház igazgatója a televízióban úgy nyilatkozott. A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de „egy tornádó vágott át a falun, földig rombolta a település felét, csak a külső falak maradtak, tető és ablakok nélkül. Hasonlóan néznek ki a tornádó által sújtott települések is. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási károkat hozzátette: A legnagyobb károkat hodonín és breclav városok környékén okozta.

A radikális baloldal eltávolította az egyik legnagyobb amerikai elnök szobrát new yorkban. Ez a frontzóna közeledik most magyarország felé. Egyre több fenyegető jel érkezik nyugati szomszédságunkból: A felhőtölcsér pusztításáról számos felvétel érkezett. Mehr als 200 menschen wurden verletzt, davon mindestens 10 schwer.

mini tornádó - Időkép Képtár
mini tornádó - Időkép Képtár from www.idokep.hu
A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. Miközben csehország és szlovákia határán tornádó pusztított, németországban és ausztriában jégeső tarolt. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő, tornádó csapott le az országra. Ez a frontzóna közeledik most magyarország felé. A felhőtölcsér pusztításáról számos felvétel érkezett. Legalább 150 ember megsérült és hatalmas anyagi károk keletkeztek.

Legalább 150 ember megsérült és hatalmas anyagi károk keletkeztek.

A radikális baloldal eltávolította az egyik legnagyobb amerikai elnök szobrát new yorkban. Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről. Elmondása szerint a mentők megkezdték a megrongált házak átkutatását, és pontosabb számokat valószínűleg csak a. 29 fokos a balaton vize. Egyre több fenyegető jel érkezik nyugati szomszédságunkból: 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer távolságra található brnótól. A tornádó emberéleteket is követelt, de az áldozatok számát egyelőre nem tudni pontosan. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő, tornádó csapott le az országra. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási károkat hozzátette: A helyi mentőszolgálatokat adták hírül ezeket az információkat, közvetlen azután, hogy csütörtök késő este jött létre az a tornádó, ami elemi erővel csapott le. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé.

Mehr als 200 menschen wurden verletzt, davon mindestens 10 schwer. A tornádó sújtotta településekre osztrák és szlovák mentőautók érkeztek, bécs két mentőhelikoptert is küldött a csehek megsegítésére. Tornádó csapott le csehország és szlovákia határán. Hasonlóan néznek ki a tornádó által sújtott települések is. Ein schweres unwetter im südosten tschechiens hat mindestens drei menschenleben gefordert.

Népszava Tornádók pusztítanak Mississippi államban ...
Népszava Tornádók pusztítanak Mississippi államban ... from nepszava.hu
Antonín tesarík, a hodoníni kórház igazgatója a televízióban úgy nyilatkozott. Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről. Tornádó csapott le csehország és szlovákia határán. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer távolságra található brnótól. A templomnak nincs se tornya, se. Legalább 150 ember megsérült és hatalmas anyagi károk keletkeztek. A helyi mentőszolgálatokat adták hírül ezeket az információkat, közvetlen azután, hogy csütörtök késő este jött létre az a tornádó, ami elemi erővel csapott le. A felhőtölcsér pusztításáról számos felvétel érkezett.

„településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé.

A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén. Miközben csehország és szlovákia határán tornádó pusztított, németországban és ausztriában jégeső tarolt. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. A templomnak nincs se tornya, se. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő, tornádó csapott le az országra. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer távolságra található brnótól. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt. Rengeteg a sérült, hatalmas az anyagi kár! Egyre több fenyegető jel érkezik nyugati szomszédságunkból: Legalább 150 ember megsérült és hatalmas anyagi károk keletkeztek.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook